DOBRO DOŠLI U ELECTRO GROUP

Mi smo Pouzdan Partner. Velikih Ideja.

Stvaranje Electro Group kompanije, započeli smo sa ciljem: izgraditi kompaniju koja se može takmičiti s velikim građevinskim firmama, gradeći pri tom fleksibilnost i fokusiranost na kupce. 

Više hiljada poslovnih, stambenih i individualnih objekata je opremljeno sa našim ormanima. Od osnivanja do danas, isporučili smo preko  5000 ormana. Danas, sa ponosom možemo istaći da pokrivamo 60% domaćeg tržišta razvodnim ormanima za struju.

Naše ekipe su specijalizovane za izgradnju novih trafostanica 10/0,4 KV, po sistemu „ključ u ruke“ – od izrade projekta, preko izgradnje građevinskog objekta, proizvodnje i postavljanja energetske opreme, ožičavanja, ispitivanja, do puštanja u pogon.

image
NAŠE VJEŠTINE I VRLINE

Expertiza, disciplina i preciznost

Nudimo izgradnju trafostanice 10/0,4 kV po sistemu ključ u ruke. Osim izgradnje, naše ekspertske ekipe osposobljene su i za rekonstrukcije postojećih trafostanica.

Projektovanje

80%

Održavanje

70%

Izvođenje

90%
ELECTRO GROUP

U koraku sa aktuelnim dešavanjima i tehnološkim napretkom…

Naši inženjeri i zaposleni, redovno posjećuju seminare, treninge i obuke kako bi uvijek bili u koraku sa aktuelnim dešavanjima i tehnološkim napretkom, a znanje i iskustvo želimo podjeliti, uvjek, bez rezerve i sa zadovoljstvom.

Construction
Management

This area delivers the control you want over all critical aspects of your project.

Owner's
Representation

A good owner’s rep saves their client time, money and a lot of headaches.

General
Contractor

Clients hire Bauer because we deliver great value, without question.

TRAJNA PARTNERSTVA

Šta Naši Partneri kažu o saradnji sa Electro Group kompanijom!

Kroz zajedničke projekte, gradimo mostove sa drugim kompanijama u Crnoj Gori. Naša poznanstva, vremenom postaju trajna prijateljstva.